Terugblik jubileum editie 2013

Kunstenaar Jan Radersma heeft in 2013 speciaal voor Pracht in de Gracht drie unieke series schilderijen, limited edition, gemaakt op a-5 formaat, waarvan de opbrengst geheel voor Pracht in de Gracht bestemd was.

Jubileum_serie_-_Jan_Radersma

Limited edition serie Jan Radersma t.b.v. jubileum


Deze limited edition, een uniek werk op paneel, compleet met bijgeleverd spijker en ophanggaatje,was verkrijgbaar bij het secretariaat/ beeldentuin, Marten van Rossemsingel 53, Zaltbommel. Compleet geleverd met een jubileumboek. Info hierover te verkrijgen bij het secretariaat.

Deelnemende kunstenaars Pracht in de Gracht  2013:
Natasja van der Meer, Yvonne Rooding, Marjorie Slooff, Truus van den Heuvel, Aly Grelling, Joris Baudoin, Ria Roerdink, Sjoerd Schwibettus en Hans Vernooy, Katrine van Klaveren en Joost Pielkenrood, Sylvia van Koningsbrugge, Vincent Boelaarts, Maj Movrin, Anja van Schijndel, Erik Wuthrich, Yvonne Halfens, Margot Brekelmans, Wianda Keizer, Caroline Diepstraten en Bart Kelholt, Thea van Vliet, Jan van Breugel, Kunstklas 2 (s.g. Cambium)

Publieksprijs 2013

In 2013 werd voor het eerst een publieksprijs gekozen. Dit was een groot succes met 4668 personen die een stem uitbrachten.
Het werk van Joris Baudoin heeft gewonnen met 1831 stemmen was deze overtuigende winnaar boven de nummers 2 Sjoerd Schwibettus en Hans Vernooy die 1492 stemmen ontvingen.

Bekijk hier de terugblik naar 2011.